Nu startar Daucus Design en Småskalig Förpackningsstudio,

till hjälp för Sveriges alla småskaliga matproducenter

Hit kan de komma och se prover på olika förpackningar, etiketter mm!

När jag håller kurser och föreläsningar om förpackningar och design runt om i Sverige får jag ofta önskemål om att jag skall visa prover på förpackningar. Ibland försöker jag ta med mig ett lagom urval på resorna, men det visar sig nästan alltid att jag tog med mig fel. Nu samlar jag prover och kataloger från många tillverkare och exempel på hur andra har löst sin förpackningen i en Småskalig Förpackningsstudio i Mölndal. 

Den är småskalig på två sätt. Liten i formatet och inriktning på förpackningsbehovet hos småskaliga matproducenter. Men min förhoppning är att den skall rymma mycket. Jag börjar med det som redan nu finns i mina arkiv och kommer att aktivt söka mer för att utbudet skall bli så komplett som möjligt.

Välkommen att ta kontakt om du vill utnyttja Förpackningsstudion. Ett besök kan kombineras med kurs om design av förpackning och design.

Välkommen att ta kontakt om du är tillverkare av förpackningar och relaterade produkter lämpade för småskalig matproduktion och vill visa upp dem i min Småskaliga förpackningsstudio.

MellanMariaoförp3 

 

 

Mer information för press och andra som vill läsa lite till

Relevanta bilder, fria att använda ( ange Foto: Daucus Design) finns under fliken Galleri