NU behöver jag er hjälp och ni får belöning från mig i höst!

Jag har lagt upp ett Kickstarterprojekt för DIY-kit* för handgjorda tidningskassar, som jag kalkar Idun Paper Bag. Om jag får in tillräckligt ekonomiskt stöd där kan jag låta trycka upp de vikplattor och instruktioner som behövs för att göra ett pedagogiskt DIY kit så att du och andra  kan lära er att vika dessa Japaninspirerade kassar av tidningspapper. 

På kickstarter kan man stödja projektet med olika summor från 20 kr och uppåt. Som Tack får man sedan allt från ett vykort, till ett färdigt DIY kit, till en hel workshop för 10 personer.

Läs mer och se en liten film på (den kanske inte direkt platsar på Oscarsgalan)
https://www.kickstarter.com/projects/1125528027/idun-paper-bag-diy-kit?ref=nav_search


Jag är Jättetacksam om du kan sprida det på alla ställen där du tycker det kan passa. Kickstarterprojektet pågår en månad från nu (20150520). Men tidiga bidrag är viktiga för att få fart, så vill du beställa är jag Tacksam om du gör det direkt, det ökar mina chanser att få ihop slutsumman.

*DIY = Do It Yourself =  gör det själv

  Kickstarter, (en sk Crowd Founding): Här kan man beskriva en projektidé som man vill att andra skall hjälpa till att finansiera. Man talar om hur mycket man behöver totalt för att kunna genomföra sitt projekt. Den som bidrar kan välja olika nivåer och får då någon belöning som står i proportion till bidraget.
Projektet löper en viss tid och om man vid den tiden nått upp till summan man behöver betalas den ut från Kickstarter till projektägaren,  som också får kontaktuppgifter till alla som bidragit för att kunna skicka ut belöningarna.
Om man inte nått upp till summan stängs projektet utan att något händer.
För den som vill stödja och väljer någon belöning gäller att man meddelar kortnummer eller annat betalsätt när man bokar sin belöning, men det dras inga pengar förrän vid projekttidens slut och då bara om projektet nått sin slutsumma.

Gilla och dela också gärna min facebooksida, här finns bilder på tidningskassar mm.

https://www.facebook.com/pages/Idun-Second-Design-DIY/1089445037736917



mvh / Maria