Daucus Design och Billes Tryckeri
bjuder in till Spelträff

 

Premiärvisning i Mölndal av Profilspelet BYGG FÖRETAGETS ANSIKTE UTÅT! den 16 juni 2016, kl 15

Inom Daucus Design hjälper jag andra företag att optimera sitt ansikte utåt, dvs allt som bidrar till vilken uppfattning kunder får om företaget och dess produkter/tjänster. Jag har nyligen utvecklat ett Pedagogiskt brädspel som belyser detta. Det spelas med mig som spelledare och är ett bra sätt att inom ett företag optimera olika former av kundbemötande, såväl personligt bemötande som via lokaler, hemsidor, broschyrer, förpackningar mm.

Välkommen på spelträffen där Daucus Design bjuder på kunskap om området kundkommunikation och visar spelet och Billes visar vad de kan erbjuda inom tryckt kommunikation, inkl rundvandring. Den som vill kan på slutet av träffen stanna kvar och spela en lärorik omgång av spelet. Fika med dopp från Steinbrenner och Nyberg ingår!

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   senast 13/6, gärna tidigare

Inbjudan vänder sig till personer inom alla företag som har kunder (=alla?). Så vi tar Tacksamt emot hjälp att sprida inbjudan!

VÄLKOMNA!

mer info om spelträffen

mer info om spelet

 Helena Gilen om Profilspelet